co urobit pred operaciou?

Zákroky transplantácie vlasov a kliniky na ktorých sa transplantácia prevádza, vývoj multiplikácie (klonovania) vlasov

co urobit pred operaciou?

Poslaťod taylor » Uto Júl 04, 2006 12:06 am

ahojte.tak,bohuzial,aj ja patrim uz 15 rokov medzi tych.ktori sa musia vyrovnavat s totuo pohromou-vypadavanim vlasov.
nechcem to tu rozoberat,ale stale viac citim akmo som sa zmenil.citim sa psychicky kvoli tomu stale horsie.
takze,moja otazka-co urobit pre samotnou operaciou?
akeho lekara navstivit?
co zistit o svojom tele a psychike?
suvisi alopecia so snizenym zaujmom o sex/z psychickych pricin/.
dakuje za radu
taylor
taylor

Poslaťod beholder » Uto Júl 04, 2006 2:33 am

Podla mna tak trochu moc rozdielnych otazok v jednej teme.

Alopecia moze suvisiet s nizsim sebavedomim, co moze znizovat libido. Otazka je, kolkokrat tyzdenne si to robis sam, alebo s niekym, co potom treba porovnat s obdobiami, kedy si mal pocit, ze si mal "normalne" libido. Ak si na tom stale rovnako (=rovnaky pocet orgazmov/tyzden aj vtedy aj teraz), tak je to naozaj len otazka toho, ako sa to prejavuje na tvojej sebadovere a tym padom v tvojom vztahu k druhemu pohlaviu. Potom skus posilky, mne sa libido zvysilo jak prasa ked som zacal poriadne makat.

Operaciu by som zatial nechal tak, skor skus lieky, ak nezaberu, resp. nebudes spokojny, potom vymyslaj.

Nakoniec, netreba sa depkovat, vypadavajuce vlasy v kazdom pripade spolahlivo zastavi PODLAHA. :twisted:
beholder

Poslaťod tomas » Ned Júl 16, 2006 8:55 pm

Pred operáciou treba konzultovať s vlasových chirurgom. On ti všetko vysvetlí - ako sa pripraviť, čo očakávať, prípadne ako inak riešiť súčasný stav na hlave.

O psychike... určite sa žije lepšie s vlasmi ako hriva, takže treba systematicky robiť všetko pre to, aby vlasy na hlave ostali čo najdlhšie a prípadne znovu narástli, resp. boli transplantované.
tomas
Site Admin

vlasovy chirurg

Poslaťod taylor » Ned Aug 06, 2006 8:48 pm

dobre teda a kde ho mam hladat??
taylor

Poslaťod tomas » Ned Aug 06, 2006 9:18 pm

Myslíš toho chirurga? Napríklad v Piešťanoch - Folliclinic. Pracuje tam MUDr. Kelemen. Osobne som sa s ním stretol ohľadne tejto stránky. Bol veľmi ochotný a pôsobil dôveryhodne. Takže ho skús kontaktovať.
tomas
Site Admin

Re: co urobit pred operaciou?

Poslaťod johny_20 » Pon Máj 14, 2018 1:19 pm

Skus to brat ako vyzvu... nenechaj si vlasmi ovplyvnit zivot. Pokial ti to znizuje sebavedomie, tak zacni posilovat, zenam sa svalnati chlapi s kratkymi vlasmi pacia. Ak vsak citis, ze ta to v zivote ovplyvnuje, tak si napis do googlu "transplantacia vlasov" a vo vysledkoch ti ukaze kliniky, ktore sa touto procedurou zaoberaju. Keby si mal nejake otazky, kludne napis. Vela stastia! ;)
johny_20

Poslaťod tomas » Pon Sep 19, 2022 7:02 am

Pred zákrokom je veľmi dôležité, najmä po psychickej stránke, ujasniť si s vlasovým chirurgom tvoju predstavu o konečnom výsledku zákroku. Pri transplantácii sa vlasy, resp. vlasové folikuly, nenamnožujú, iba sa premiestnia zo záhlavia na temeno alebo čelo. Preto treba brať do úvahy ako sa vypadávanie vlasov bude u teba vyvíjať v najbližších rokoch - postup, smer a rozsah. Na základe toho sa určí približný počet štepov a rozsah zákroku. Treba dať na rady skúseného chirurga, lebo on vie čo sa dá reálne dosiahnuť, keďže môže pracovať len s tým, čo už na hlave rastie.
tomas
Site Admin

Poslaťod Lara88 » Pon Mar 20, 2023 8:49 pm

Moja znama bola na plazmoterapii a velmi si to chvalila, ako keby jej reinkarnovali vlasy, tak mozno o takomto variante by sa tiez dalo poradit s doktorom.
Lara88

Späť na Transplantácia vlasov

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť