Dobry den, chcel by som sa poradit
Skoro pred 4 rokmi mi zistili leukemiu aml na ktoru som sa liecil chemoterapiami a tym padom mi vlasy aj obocie vypadalo
pre uplne vyliecenie som musel podstupit aj transplantaciu kostnej drene, kde som tiez dostaval silne chemoterapie
a dnes ked uz ubehli pomaly 4 roky od poslednej chemo, stale nemam vlasy...obocie aj mihlanice mi narastli, sice mozno nie tak huste, ale mam ho
co sa vsak tyka vlasov, nieze by mi nerastli, rastu mi, ale strasne pomaly a tvori sa mi len jemne paperie ktore sa neda nazvat vlasmi, trva to vsak uz dost dlhu dobu a nepocul som o nikom komu by sa tak pomaly vstrebavali korienky z vlasov z chemoterapie
kedze mi narastie vzdy len take jemne paperie, musim si hlavu vzdy oholit, lebo to vyzera fakt hrozne
moj otec je skoro plesaty, tak myslim ze to moze mat cosi docinenia aj s genmi, ale pred chorobou som mal pekne huste vlasy a teraz uz par rokov chodim s holou hlavou
fakt by som to nejak neriesil, ale mam len 18 rokov a v mojom veku je mi neprijemne nemat vlasy, popripade mat na hlave jemne paperie, ktore neuveritelne pomaly hustne
chcel by som vas teda poziadat o pomoc, ze co by som s tym mohol robit, nieco co by mi tento rast vlasov urychlylo a urychlylo rast novych korienkov...nejake sampony, panthenol, capilan som uz skusal avsak nic nepomaha, preto by som vas prosim o nejaku radu, na nejaky liek, bylinky, sampon...je mi jedno co, len chcem mat naspat svoje vlasy, aj ked nebudu take huste, nechcem ostat v 18 rokoch plesaty
vdaka vopred za vsetky rady