Vypadavanie vlasov a svrbiaca pokozka

Všetky ochorenia od tvorby lupín, cez stratu hormonálnej rovnováhy až po poruchy imunitného systému

Vypadavanie vlasov a svrbiaca pokozka

Poslaťod vera » Pon Mar 12, 2012 7:10 pm

Dobry den,

nahodou som natrafila na tuto stranku a tiez by som sa chcela podelit so svojim trapenim. Vlasy mi vypadavaju uz skoro 2 roky, mam teraz 25. Riesit som to zacala asi po necelom roku. Bola som na krvnych testoch - krv, hormony, zapaly, zltacka, vsetko v poriadku nic z toho. Stravu mam vyvazenu, snazim sa jest zdravo. Vyskusala som rozne pripravky z tabletiek to boli Forcapil,Chlorella, z vodiciek tie take ampulky s B vit., All Cranell Alpha, Zheng4Hair, sampon Salon Textures, zihlavovy sampon, posledne si umyvam vlasy vajickom (obsahuje lecitin a ma schopnost vytiahnut mastnotu z vlasov) aby som minimalizovala chemicke pripravky, robim si raz do tyzdna zabaly z olivoveho oleja a uz ma to fakt ze nebavi, pozerat sa ako mi stale rednu vlasy. Celo sa mi zvysilo asi tak o 2 cm, o kutoch ani nehovorim, a inak celkovo po celej hlave mi povypadavali vlasy, mam ledva polovicku z toho co som mala kedysi. Najhorsie, ze nevidim ze by mi rastli nejake nove vlasy. Na pohlad mam vlasy zdrave, nie nejako oslabene, su pevne a leske, ..len riadne zrednute. Jo a posledneho pol roka registrujem svrbenie na hlave, pokozku mam uplne cistu, ani lupiny nemam, ale aj ked si vlasy ozmyvam pokozka ma svrbi viacmenej permanentne. Neviem veru ci je to pricina alebo dosledok. Je nejaka nadej, ze mi vlasy raz opat zhustnu, alebo aspon mi uz prestanu vypadavat??? Co mam este pre to spravit?
vera

Re: Vypadavanie vlasov a svrbiaca pokozka

Poslaťod tomas » Pia Mar 23, 2012 10:49 am

Užívala si aj Alpicort F? Ak áno, aký to malo účinok? Čo ti povedala lekárka na to neustále svrbenie? Začalo ti to na ofine a teraz máš vlasy riedke po celom temene? Vzadu na hlave a na bokoch máš vlasy stále husté, pevné a hrubé?
tomas
Site Admin

Späť na Ochorenia spojené s vypadávaním vlasov a ochorenia pokožky hlavy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť