vlasy

Všetky ochorenia od tvorby lupín, cez stratu hormonálnej rovnováhy až po poruchy imunitného systému

vlasy

Poslaťod srna » Uto Mar 20, 2012 1:30 pm

dobry den, uz dlhsiu dobu registrujem vypadavanie vlasov a zacalo to po 20tke co bolo najvyraznejsie, kedze som mala huste dlhe vlasy a potom uz boli splasnute, no a odvtedy som to prestala registrovat, ale viem ze v obdobi jar a jesen je to takmer po 3 mesiace ked mi vlasy riadne padaju okolo 100, a tiez po prvom tehotenstve a tiez teraz druhom to chapem, ze po tehotenstve, ale ze aj jar jesen, tak to ma celkom trapi, lebo keby som ich mala viac tak je to ok, ale kedze je ich malo a este padaju tak ma to velmi trapi, kedze mi presvita nad celom pokozka hlavy a cesticka na hlave je coraz sirsia. vysledky z krvi mam ok tak neviem ako to zastavit to padanie,lebo uz davno predtym som investovala do mnozstva samponov a tabletiek a nevidim ziadne zlepsenie, je pravda ze len teraz som zacala trosku viac dbat na vitaminy ale je to len druhy tyzden, a to mam 33rokov a nechcem mat tie lysiny a plesinu na hlave, preto prosim o radu ako zmiernit vypadavanie vlasov a taktiez co robit aby mi vlasy zacali rast a hlavne vpredu nad celom kde mi presvita uz pokozka hlavy-
srna

Re: vlasy

Poslaťod tomas » Pia Mar 23, 2012 11:11 am

Jar a jeseň sú obdobia, kedy vlasy viac vypadávajú. No keď vlasy vypadávajú nadmerne a potom nedorastajú je to problém. To či Vám vlasy ešte vyrastú záleží na stave Vašich vlasových folikuloch. Ak sú už odumreté, nepomôže ani živá voda. Ak sú len zmenšené, budú sa dať obnoviť a opäť začnú produkovať vlasy. Odporúčal by som štandardnú liečbu saw palmetto extraktom (kapsule a šampón, prípadne tiež dermálny roztok) a tiež dermálny roztok minoxidilu. Po prvej 3-mesačnej kúre by sa Vám malo zastaviť nadmerné vypadávanie vlasov. Ďalšia liečba by potom ukázala koľko folikulov je schopných obnovy a následnej produkcie nových vlasov.
tomas
Site Admin

Poslaťod srna » Pia Mar 30, 2012 9:28 am

no ja kojim a nemozem si dovolit toto uzivat.
srna

Poslaťod tomas » Str Apr 04, 2012 8:34 am

Tak v záujme zdravia dieťatka musíte s liečbou počkať. Jediné, čo by ste mohli pre svoje vlasy urobiť je používanie šampónu s vysokým obsahom SP extraktu (Saw Palmetto Forte) a tiež laserová terapia. Táto liečba zabezpečí, aby sa Vám situácia ďalej nezhoršovala. Po ukončení kojenia by ste prešli na riadnu synergickú liečbu.
tomas
Site Admin

Späť na Ochorenia spojené s vypadávaním vlasov a ochorenia pokožky hlavy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť