Vypadavanie vlasov,svrbiaca pokozka hlavy,lupiny ako piesok

Všetky ochorenia od tvorby lupín, cez stratu hormonálnej rovnováhy až po poruchy imunitného systému

Vypadavanie vlasov,svrbiaca pokozka hlavy,lupiny ako piesok

Poslaťod Lilu1111 » Sob Jún 02, 2012 2:52 pm

Ahoj,hrozne my vypadavaju vlasy,samozrejme by som tu nepisala ale som zufala.Vlasy my vypadavaju zhruba 2 mesiace cele aj s korienkami po precesani asi po 10kusoch a po umiti urcite vyse 100ky.Vlas je vyditelne tensi ako korienok ale na vlasovej cibulke som spozorovala niekedy nalepene lupiny.Celkovo vlas je velmi slabucky a lame sa. Vlasy mam pri korienkoch po 2-hom umyti vyditelne mastne.Tvoria sa my lupiny tvrdsieho charakteru ako piesok a pokozka hlavy ma velmy svrby ale zacervenanu ju nemam.Vlasy my riednu vyditelnejsie na cele bokoch nad usamy na kutoch a takzvanych rohoch.Plet mam uplne v poriadku ziadne vyrazky .Ako som prestala dojcit vlasy my za mesiac opat narastli silnejsie,hustejsie lesklejsie ale teraz vypadavaju viac. Stresy nemam ziadne.Jedine co som si spozorovala je akasi druha mala menstruacia za 1 mesiac.Bola som u lekarky krv mi ukazala len znizeny obsah zeleza.Takze vytaminmi to nieje,a znizeny pocet leukocitov-mala som zapal v tele a to prave prekonanou chorobou-cize ani z toho to nieje.Za pomoc by som dala vsetko,zo silnych svetlych vlasov a hustej hrivy mi neostalo nic.Za pomoc dakujem Lucia :oops: :roll: :?
Lilu1111

Re: Vypadavanie vlasov,svrbiaca pokozka hlavy,lupiny ako pie

Poslaťod tomas » Štv Júl 19, 2012 12:02 pm

Ak ti nikdy predtým za deň toľko vlasov nevypadlo, tak je to problém o čom svedčí aj to svrbenie. Niečo sa deje s tvojimi vlasovými folikulmi. Je možné, že to máš ešte dozvuky z pôrodu. Kedy presne si mala ten pôrod? Teraz už nedojčíš? Tie lupiny sa ti tvorili aj pred pôrodom?
tomas
Site Admin

Re: Vypadavanie vlasov,svrbiaca pokozka hlavy,lupiny ako pie

Poslaťod Lilu1111 » Štv Sep 20, 2012 9:53 am

Tomas,ozyvam sa az teraz-bola som u svojej koznej doktorky-ta mi odporucila sampon stieprox a nejaku hormonalnu vodicku na vlasy,dobrala som tieto pripravky ako mi kazala a na take 2 tyzdne sa oje problemy len malo zmiernili no teraz to zacalo znova.No menstruacia sa mi sama upravila.Znovu ma svrbi pokozka znova mi vypadavaju vlasy.Bola som u kadernicky a povedala mi ze mam take znicene vlasy ako po trvalej,nielen vypadavaju ale sa aj lamu.Mam 1,4rocneho syna a dojcit som ho prestala v jeho 4mesiaci.Nikdy predtym mi tolko vela vlasov nevypadavalo.Lupiny som nikdy nemala a v case obydvoch porodov mi nevypadol ani vlas a mala som ich pevne a huste.moja sestra je o 5 rokov mladsia, kadial chodi tak trati vlasy-ale ona ma ich pevne a huste jej maju z coho vypadavat,tiez ma lupiny a svrbiacu pokozku ale nema deti!Takze tolko na moj problem.Lucia

PS:uz mam kuty ako moj muz!
Lilu1111

Späť na Ochorenia spojené s vypadávaním vlasov a ochorenia pokožky hlavy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť