Ahoj/te,
vo vlasových kútoch mám mnoho malých pľuzgierikov, ktoré nie sú zapálené, ani nesvŕbia a majú rôzny obsah. Niektoré sú naplnené vodou, iné mazom, avšak oba majú za následok vypadnutie vlásku. Píšem vlásku, pretože nedávno som mala problém s celkovým vypadávaním vlasov, ktorý je už ako tak vyriešený. Vlasy mi začali dorastať, avšak v kútoch, ako keby sa mi nevedeli udržať. Už také malinké vypadávajú, kvôli tým drobným vyrážtičkám. Hneď ako si nejakú zoškriabnem, na prste mi ostane kopec malých vláskov, pričom niektoré majú na môj vkus veľký nepravideľný korienok akoby bol obalený v maze. Takéto korienky nemám len v kútikoch, ale aj v hlave( nie všetky). Vo vlasoch si nachádzam také bobuľky. Najskôr som si myslela, že mám problém s lupinami, ale toto nie sú klasické lupiny. Ach... Viem, že je to komplikované, ale som bezradná, tie holé kúty vyzerajú hrozne a toľké maličké vlásky, ktoré vypadávajú, naháňajú hrôzu. Vedeli by ste mi pomôcť? Zo všetkých stránok, ktoré som našla, sa mi zdá táto vytvorená len na jeden účel, pomôcť. Bola som aj na vyšetrení štítnej žľazy, hormóny mám v poriadku, stravujem sa zdravo, nepijem, nefajčím a neberiem hormonálnu antikoncepciu, nemám stres, mm dostatok pohybu, dostatočný príjem tekutín a ani V rodine nikto podobný problém nemá.Ďakujem vopred za všetky rady.