skuste saw palmeto

Všetky ochorenia od tvorby lupín, cez stratu hormonálnej rovnováhy až po poruchy imunitného systému

skuste saw palmeto

Poslaťod mia » Štv Nov 15, 2012 7:06 pm

ja pouzivam saw palmeto tušim od marca alebo aprila tohto roka...padali mi vlasy,vyrastali jemne a tenke a stale boli kratke a tenke...ako detske...!!
no chvalabohu,je to uz doooost dobre...umyvam si 1 krat tyzdenne,(aj teraz aj pred tym)pretoze si odfarbujem,netreba castejsie,mastia sa iba korienky a to si davam suchy sampon...a nieco vypadne pri rozcesani pred umytim,ale nie vela...a v umyvadle v sitku tiež malinko...!!!bud vdaka saw palmetu alebo vdaka tomu,ze uz nepracujem tam,kde som mala imbecila šefa....v kazdom pripade som stastna....vlasy nadovšetko...!!!!!ahojte
mia

Re: skuste saw palmeto

Poslaťod tomas » Str Nov 28, 2012 9:33 am

Ahoj, som rád, že sa ti vypadávanie vlasov zastavilo. Ak by ti vlasy vypadávali kvôli stresu, strácala by si ich po celom povrchu hlavy. Ale samozrejme stres neprospieva ako celkovému zdraviu tak i už bez tak oslabeným vlasovým folikulom. Zdravie (aj vlasy aj nervy) máme len jedno a nikto a nič nestojí za to, aby sme si ich poničili.
tomas
Site Admin

Späť na Ochorenia spojené s vypadávaním vlasov a ochorenia pokožky hlavy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť