7 rocne dievcatko, riedke,jemne , nerastuce vlasy

Všetky ochorenia od tvorby lupín, cez stratu hormonálnej rovnováhy až po poruchy imunitného systému

7 rocne dievcatko, riedke,jemne , nerastuce vlasy

Poslaťod Tesoro » Str Nov 21, 2012 6:43 pm

Dobry vecer,
Mam sedem rocne dievcatko, ktore zacina mat obrovske komplexi z toho ze ma vlasky od dvoch rokov po ramena, jemnucke- tenucke a riedke ale hlavne jej skoro vobec nerastu......
Neverim na lunarny kalendar, ale zacala som ju podla neho podstrihavat dva krat do roka, ale to max do 1 cm a to je vzdy plac ze uz chce dlhe vlasy a preco kamoska co bola ostrihana na kratko minule leto ma uz dlhsie vlasy a pod......
Neviem co robit, nejake vitaminy? Lekar? Nema ziadne problemy, komplet krvne vysetrenia ok a nechcem ju este viac tym zatazovat. Su vobec nejake preparaty pre deti? Nechty ma v poriadku a velmi rychlo jej rastu.....

Mate niekto skusenost?
Tesoro

Re: 7 rocne dievcatko, riedke,jemne , nerastuce vlasy

Poslaťod tomas » Str Nov 28, 2012 9:18 am

Dobrý deň, zrejme bude Vašej dcérke niečoblokovať správne fungovanie vlasových folikulov. Hormonálnu príčinu môžeme vylúčiť, teda pokiaľ sa aj lekárskymi vyšetreniami zistilo, že v tomto smere je malý organizmus v poriadku. Vlasy jej teda dorastú vždy len po plecia? Keby ste ich neostrihali, tak už ďalej neporastú? Malá mala vždytento problém s vlasmi (rastom a kvalitou vlasov) alebo nastalo obdobie kedy sa to zhoršilo?
tomas
Site Admin

Späť na Ochorenia spojené s vypadávaním vlasov a ochorenia pokožky hlavy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť