juzR123 píše:Dobry den.Asi od 16 som spozoroval problemy s mojimi vlasmi.Hned na druhy den po umyvani,od rana som ich mal nejake tvrde,vysusene.Nosil som dlhsie vlasy vtedy,ani dlhe ani kratke.Po nejakom case sa mi zacali poriadne mastit,spozoroval som zvacsene kuty.Vlasy padali a padali.Zaujimave je ze,v ten cas som zacal mat aj problemy s hrdlom,ktore som mal kazde rano vysusene,casto aj bolelo(len rano),cez den som nieco citil v hrdle pri prehltani.Ked rano mam v poriadku hrdlo,co je malokedy tak tie vlasy nemam mastne.Bol som niekolko krat u doktorky,ktora mi predpisala rozne vodicky.S hrdlom som takisto bol a bolest presla,akurat som stale vysuseny a zahlieneny a zle sa mi prehlta(cez den to prejde).Od zaciatku preslo asi rok a pol,a moje vlasy su strasne preriedene,jemne,tenke.Pokozka je sucha a supe sa.Za ten cas som spozoroval ze mam dost casto rano z nicoho nic strasne studene ruky,a v tomto momente sa mi vlasy vedia zmastit aj v priebehu 15 min., viem ze to znie cudne.Co by mohol byt dovod vyp.vlasov ? Vedeli by ste mi nejako poradit ? Dakujem
Späť na Ochorenia spojené s vypadávaním vlasov a ochorenia pokožky hlavy
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť