dlhodoby problem

Všetky ochorenia od tvorby lupín, cez stratu hormonálnej rovnováhy až po poruchy imunitného systému

dlhodoby problem

Poslaťod juzR123 » Ned Mar 03, 2013 3:09 pm

Dobry den.Asi od 16 som spozoroval problemy s mojimi vlasmi.Hned na druhy den po umyvani,od rana som ich mal nejake tvrde,vysusene.Nosil som dlhsie vlasy vtedy,ani dlhe ani kratke.Po nejakom case sa mi zacali poriadne mastit,spozoroval som zvacsene kuty.Vlasy padali a padali.Zaujimave je ze,v ten cas som zacal mat aj problemy s hrdlom,ktore som mal kazde rano vysusene,casto aj bolelo(len rano),cez den som nieco citil v hrdle pri prehltani.Ked rano mam v poriadku hrdlo,co je malokedy tak tie vlasy nemam mastne.Bol som niekolko krat u doktorky,ktora mi predpisala rozne vodicky.S hrdlom som takisto bol a bolest presla,akurat som stale vysuseny a zahlieneny a zle sa mi prehlta(cez den to prejde).Od zaciatku preslo asi rok a pol,a moje vlasy su strasne preriedene,jemne,tenke.Pokozka je sucha a supe sa.Za ten cas som spozoroval ze mam dost casto rano z nicoho nic strasne studene ruky,a v tomto momente sa mi vlasy vedia zmastit aj v priebehu 15 min., viem ze to znie cudne.Co by mohol byt dovod vyp.vlasov ? Vedeli by ste mi nejako poradit ? Dakujem
juzR123

Re: dlhodoby problem

Poslaťod iqual » Str Mar 06, 2013 1:05 pm

juzR123 píše:Dobry den.Asi od 16 som spozoroval problemy s mojimi vlasmi.Hned na druhy den po umyvani,od rana som ich mal nejake tvrde,vysusene.Nosil som dlhsie vlasy vtedy,ani dlhe ani kratke.Po nejakom case sa mi zacali poriadne mastit,spozoroval som zvacsene kuty.Vlasy padali a padali.Zaujimave je ze,v ten cas som zacal mat aj problemy s hrdlom,ktore som mal kazde rano vysusene,casto aj bolelo(len rano),cez den som nieco citil v hrdle pri prehltani.Ked rano mam v poriadku hrdlo,co je malokedy tak tie vlasy nemam mastne.Bol som niekolko krat u doktorky,ktora mi predpisala rozne vodicky.S hrdlom som takisto bol a bolest presla,akurat som stale vysuseny a zahlieneny a zle sa mi prehlta(cez den to prejde).Od zaciatku preslo asi rok a pol,a moje vlasy su strasne preriedene,jemne,tenke.Pokozka je sucha a supe sa.Za ten cas som spozoroval ze mam dost casto rano z nicoho nic strasne studene ruky,a v tomto momente sa mi vlasy vedia zmastit aj v priebehu 15 min., viem ze to znie cudne.Co by mohol byt dovod vyp.vlasov ? Vedeli by ste mi nejako poradit ? Dakujem

tak napada ma seboroicka dermatida popr. premnozenie kvasiniek v tele a hlavne hormony nie su v rovnovahe co ma za nasledok vypadok vlasov. skus ist na imunologiu ja som tam bol a tam ti mozno pridu nato co s sa s tebou robi. v mojom pripade nato neprisli :) .
iqual

Re: dlhodoby problem

Poslaťod juzR321 » Sob Mar 30, 2013 7:18 pm

iqual na jednej diskusii spomenuli ze mam premnozene kvasinky alebo tzv.plesne,mohli by z toho vypadavat vlasy ? je tam este nejaka sanca, ze ked odstranim tuto zavadu, ze mi vlasy zhustnu ? niekde som cital ze ked korienok odumrie tak uz vlas nikdy nenarastie.Je to dost krute ze musim uz v takom mladom veku vyp.vlasov. Na vysetreni mi odmerali testosteron: 22,9 nmol/l norma je :7,9 - 27,3 ...takze je to pekne zvysene co ? Mam ist este na vysetrenie pecene a nadobliciek.Takze mam skusit este tu imunologiu ?
juzR321

Späť na Ochorenia spojené s vypadávaním vlasov a ochorenia pokožky hlavy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť