od bielalabut » Pon Máj 29, 2017 5:31 am
Ahoj som tu nova..este pred par mesiacmi by ma ani nenapadlo ze niekedy navstivim podobnu stranku. Budem mat 22 rokov. Na jar tohto roku mi zistili zvysenu tvorbu androgenov a s tym spojene o nieco zvysene ochlpenie a akne. S vlasmi som nikdy nemala problemy aj napriek tonu huste krasne dlhe kucerave. Lekarka mi nasadila antikoncepciu s protiandrogennym ucinkom. A asi tu sa to vsetko zacalo prvy mesiac fajn ale co prislo neskor obrovske vypadavanie vlasov. Vlasy su vsade len nie na hlave z predu uz mi presvita koza cesticka mi preredla a aj v zadu na temene je to redsie, vlasy sa rychlo mastia vzdy som mala opacny problem a to suche vlasy, zda sa mi ze pokozka je zacervenana niekedy svrbi su tam take mastne velke lupiny. Poradte mi prosim. Mam vysadit tie hormony? Co ked to bol len spustac a vlasy zacnu vypadavat este viac? Velmi sa bojim. Moje vlasy boli moja koruna krasy. Kazdy mi ich zavidel dokonca aj kadernicky vzdy ochkali. Prerasta to az do psychickych problemov. V stredu sa chystam k svojej obvodnej nech ma niekam posle. Lebo sa zblaznim.. Endokrinologia alebo kozna.. Dakujem za odpoved