PRETRVÁVAJÚCE VYPADÁVANIE VLASOV AJ PO LIEčBE

Všetky ochorenia od tvorby lupín, cez stratu hormonálnej rovnováhy až po poruchy imunitného systému

PRETRVÁVAJÚCE VYPADÁVANIE VLASOV AJ PO LIEčBE

Poslaťod Albi27 » Ned Okt 22, 2017 12:20 pm

Pozdravujem,
volám sa Albína a mám 44 rokov. V júni 2017 som spozorovala nadmerné vypadávanie vlasov, vlasy som doposiaľ mala kučeravé, zdravé, pokusy som na nich nerobila a teraz sú rovné, oveľa tenšie. Aj napriek liečbe, ktorú som absolvovala u kožnej lekárky, vlasy vypadávajú. Užívala som Zinkorot, Methionin komplex, Alpricort, Alpricort F, v ambulancii som dostávala dusík. Ak hovorím o nadmernom vypadávaní vlasov, mám na mysli viac ako 100 vlasov denne. Po jednom umytí mi nedalo a začala som ich počítať. Narátala som 369 vlasov, v tom čase som už asi dva mesiace užívala lieky. Absolvovala som všetky požadované vyšetrenia: zubár, očná ambulancia, endokrinológia, gynekológia, otorinolaringologia. Všetky vyšetrenia vrátane krvi sú v poriadku. Vlasy si umývam žihľavovým šampónom, oplachujem ich v žihľavovom odvare a do vlasov si vtieram vyrobenú tinktúru z koreňa žihľavy a alkoholu. Minulý mesiac som začala užívať vitamínový doplnok "Kieselerde aktiv + biotin + zink" od Doppelherz, ktorý som si nechala doviesť z Rakúska a teraz som začala užívať od tohto istého výrobcu "Haar Intensiv, Für gesundes Haar". Nie vždy, ale z času na čas pociťujem svrbenie pokožky. Asi tri týždne pozorujem, že mi začínajú rásť vlasy, sú ešte maličké asi centimetrové, ale veľmi tenké. Ale aj za tie Bohu ďakujem, že vychádzajú. Čo to spôsobilo, pri tom všetkom , čo užívam, neviem. Snáď sa nebudem predčasne tešiť. Čo viac mám pre svoje vlasy urobiť, už neviem. Aby mi vlasy vypadávali čo najmenej, medzi jedným a druhým umývaním ich už ani nečešem. Stačí, keď načešem plné umývadlo pred umývaním. Vtedy mám pocit, akoby som bola nedaj Bože po chemo a s plačom ich z umývadla zbieram.
Albi27

Re: PRETRVÁVAJÚCE VYPADÁVANIE VLASOV AJ PO LIEčBE

Poslaťod tomas » Štv Okt 26, 2017 1:07 pm

Čo u Vás predchádzalo tomu nadmernému vypadávaniu vlasov? Nejaké zmeny v živote, v práci, v životnom štýle, v životospráve, v zdravotnom stave, resp. v užívaní liekov?
tomas
Site Admin

Re: PRETRVÁVAJÚCE VYPADÁVANIE VLASOV AJ PO LIEčBE

Poslaťod Albi27 » Ned Okt 29, 2017 2:35 pm

Absolutne nedošlo k žiadnym zmenám. Nič sa neudialo ani v náladách, živote, zdraví. Práve to je mi záhadou, že to neviem ničomu prisúdiť a všetky výsledky sú o.k.
Albi27

Späť na Ochorenia spojené s vypadávaním vlasov a ochorenia pokožky hlavy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť