Dobry den Tomas,
tak ako vsetci, aj ja ta chcem poziadat o radu. Zijem v Irsku a od Aprila riesim iba svoje zdravie, ale zacnem od zaciatku. V Septembri 2018 mi ocna na Slovensku predpisala kvapky na glaukom, lebo som dobehla s poskodenym ocnym nervom po pomoc. To som vsak nevedela, ze kvapky mi po mesiaci sposobia vyrazky okolo oci, nasledne mi v Irsku predpisali nahradu s tym istym zlozenim. Telo reagovalo ako kedy, ale komplikacie dosli v Aprily 2019 ked mi zacali vypadavat aj mihalnice a trosku vlasy. Mihalnice vypadli a dorastli asi 5x teraz uz su konecne stabilne ale vlasy vypadavaju asi vsade. Nepijem a nefajcim, mam 37 rokov, deti som este nemala. Od Januara sa toho vela udialo:
- stresy vo vztahu, v july svadba, po svadbe som nestastne spadla a poskodila si kolenny vaz, takze som ostala v posteli 1.5 mesiaca. Vysetrenia na Slovensku boli opat v Novembri na krv: poskodena pecen a chybal mi vitamin D. Na zubnom mi zistili dve infikovane zuby, na koznom doktorka prehrabala rukov vlasy a dala mi Aplikol a methionin. V irsku pokracujem na trichologii mi zistili lupiny a zapal pokozky hlavy. Pouzivam vyrobky od znacky Neofollics: sampon, conditioner a tonikum. V irsku mi dermatolog potvrdil zapal pokozky hlavy. Predpisal mi silne lieky s kortikoidmi, ale tie nechcem brat nakolko poskodzuju pecen. Zuby som si dala do poriadku za mesiac. Zmenila som pracu nakolko som mala strasne vela stresov, ale este jedna vec je, ze kolegyniam tiez zacali vypadavat vlasy. Neviem ci to bolo tym, ze sme pracovali obednajsie sifty do vecera. Zatial mi nic nezabera a vlasy vypadavaju vsade. Dakujem za kazdu radu.