Tiez mam tento problem. Asi pred dvoma az troma mesiacmi sa mi vytvorilo okruhle miesto na brade. Teraz ich mam niekolko. Najskor som si myslel ze mi to sposobilo niekolko injekcii ktore som dostal do zuba. Dufal som ze je to len docasne a ze mi fuzy dorastu. Skusal som hladat na nete a nasiel som tento clanok:
Problémov, ktoré môžu pokazené zuby spôsobiť, je však viac. Pôvodca dermatitídy Alopecia areata bol ešte donedávna pre lekárov záhadou. Dnes José Antonio Gil Montoya a Antonio Cutando Soriano z Univerzity v Granade hovoria, že chorobu, pri ktorej vypadávajú vlasy a je zrejme autoimunitnou poruchou, spôsobujú problémy zubov a ďasien.
„Zistili sme, že lysiny spôsobené infekciou zubov nie sú vždy na rovnakom mieste. Pravidelne sa objavujú v línii od zubnej infekcie a môžu byť aj na tvári od úrovne zubov, v oblasti medzi perami a vlasmi, dokonca v obočí. Ale môžu byť lokalizované aj ďaleko od zdroja zápalu," tvrdia španielski vedci. Prevenciou a prvou liečbou náhlej straty vlasov by preto mala byť prehliadka u zubára. Link: http://www.izurnal.sk/index.php?Itemid= ... &task=view
Ked sa nad tym zamyslim tak moj problem sa zacal v case ked ma bolel zub na lavej strane a na tej istej strane mi vypadali aj fuzy. Teraz mam sice lyse miesta po celej brade no na levej strane mi uz zacali vyrastat biele chlpky. Mam este dva pokazene zuby tak sa idem objednat u zubara. Skusim sa s nim poradit. Ak mi povie nieco zaujmave tak tu tu zavesim.