Zdravim Vas a zaroven ziadam o radu.Snad sa tu niekto najde,kto mi pomoze poradit,alebo kto ma dokonca podobny problem?...Neviem ci som si dobre vsimla,ale v tomto fore pise vacsinou muzska populacia.Najdu sa tu aj nejake zeny?...pytam sa preto,lebo ja som zena a som si ista,ze moj problem je hormonalny.
Takze zacnem pekne po poriadku.Asi pred desiatimi rokmi mi zacali vypadavat vlasy a pokozka na hlave bola podrazdena s mastnymi lupinami,ktore boli fest nalepene na pokozke a nedalo sa ich jednoducho zbavit.Tu podrazdenu pokozku som mala,len hore na hlave,ako ked si spravite cesticku v strede hlavy.Neviem ako sa to vola..temeno hlavy??Nabehla som hned ku koznej,ktora ma rok liecila vodickami a zinkom.Ale samozrejme nic nepomahalo.Vlasy som mala dlhe po pas a strasne ma to trapilo ako o ne prichadzam.Denne mi vypadlo 300 vlasov.Osobne som si to stale ratala.Az jedneho dna som sa v nejakej starej knihe o krase a zdravi docitala a vplyve zenskych a muzskych hormonov na vlasy.Tak som hned zase dobehla za koznou a povedala som jej,ci to moje vypadavanie vlasou nesuvisi s hormonmi.Presnejsie s androgennymi hormonmi.Tak mi predpisala antikoncepcne tbl. Diane 35,ktore si neviem vynachvalit.Do mesiaca mi vsetky moje problemy zmizli,ziadna podrazdena pokozka,ziadne lupiny,ziadne vypadavanie vlasov.Vlasy uplne ozili,boli jednoducho krasne,leskle a zdrave.lekarka mi vravela,ze je dobre lieky brat 3 roky,aby nenastala recidiva.Ale ja som ich po roku vysadila,lebo predsa maju neziaduce ucinky a v podstate problemy s vlasmi u mna uz neboli,tak som tie tbl vysadila.A mala som pokoj asi tri roky.Tak sa mi to znova vratilo,padanie vlasov a mastne lupiny.Znova som si dala predpisat Diane 35,znova mi super pomohli,do mesiaca bolo vsetko opat v poriadku.Zase som lieky brala rok a znova som ich vysadila.po vysadeni som nemala problemy asi 5 rokov.A teraz sa mi to zase vratilo.podrazdena pokozka,cervena s lupinami a vlasy su stale mastne a vypadavaju.Su take tensie,stale sa mi vo vrkoci len zamotaju a musim ich rozcesavat,vidim ze nie su v poriadku.Na lupiny mi super pomaha Kertyol,ale na vypadavanie vlasov mi nepomaha nic.Kupila som si aj tbl Inneov,beriem ich uz tri mesiace,ale ziadna zmena.Stale je to rovnake.Takze mala by som pristupit na moju staru osvedcenu metodu,na tbl.Diane 35.Ale chcem sa opytat,ked som si vsetko dobre tu precitala na tejto stranke,tak v podstate anti androgennu pomoc by som mohla dostat aj od Saw Palmetto???...teda mohol by mi niekto poradit???..ak by to slo,tak by to bolo pre organizmus asi lepsie ako brat antikoncepciu,ktora ma kopec neziaducich ucinkov,nie?...prosiiim poradte...-dakujem