ahooj....takze akurat pozeram do pribaloveho letaka...je tam Wirkstoff:Testosteronpropinat D30
Ja som to uz tiez hladala na nete,viem len,ze to pismeno "D" je oznacenie,ze sa jedna o silnejsi pripravok....byva to oznacene ako A;B;C;D;E.....
Ja som si najprv myslela ze je to oznacenie diagnozi,ale ta moja znama mi pozrela do receptu a povedala mi,ze nie,ze je to oznacenie pripravku a ze skupina kde je D je uz dost silna.
Na recepte je napisane Testosteronum D 30
Glob.10 G N1 0-0-5/Mo.+Do
Ja tomu rozumiem tak,ze mala by som brat Montag+Donnestag,len vecer 5 guliciek (Pondelok+Stvrtok).Rano a na obed nie.Len vecer.Lekar bol velmi zlaty,porozpraval sa so mnou,povedal mi,ze ma vela znamych na slovensku a ze ma rad nase pivo.A potom sme sa zacali bavit o vlasoch,pozrel mi pokozku a povedal mi,ze mam nadherne,silne a hrube vlasy..
....a vysvetlil mi,ze aby som s antikoncepcnymi tbl este pockala,lebo tam je riziko trombozy.Stale ked sa nasadzuje antikoncepcia a ked sa ukoncuje s antikoncepciou,tak tam hrozi tromboza.Vysvetlil mi,ze telo ako prechadza na tie umele hormony,tak je to dost rizikove.A povedal mi,ze ma vela pacientiek s tymto problemom a ze niektore zeny co prichadzaju,tak maju aj bradu a fuzy po tvari a ze teraz liecil jednu mladu 25 rocnu,co mala tiez fuzy po tvari a ze jej pomohol.Tak neviem,uvidim,musim skusat.
Cakam este na vysledky stitnej zlazy,mala by som ich vediet vo stvrtok.
Neviem preco mam ten mazotok tak zvyseny,asi to bude dedicne.Spominam si na svoju babku,ze ona nemala vlasy hore na hlave,jednoducho tam mala plesinu.Niekedy sa asi o takychto chorobach nevedelo.Ale teraz ok,ked sa uz vie,ze je to androgenizmus....tak dufam,ze ja nedopadnem tak,ze budem mat tiez plesinu na hlave.Ja mam aj tvar mastnu,uplne rano ked vstavam z postele,tak mam na tvari olej...
Ale nemam ani jednu vyrazku,chapes?..plet mam uplne hladucku,este mam pocit,ze ten olej mi ju udrziava taku mladistvu.Ale vo vlasoch mazotok robi sarapatu,pretoze je tam ako mazotok,nie ako olej.Je to taky tuchsi material a zrejme sa usadza pri korienkoch vlasov a vlasy nemaju potom kyslik a vypadavaju.Alebo neviem.Ja si nemyslim,ze je to nespravnou vyzivou alebo podvizivou.Beriem dookola vitaminy,raz zinok,selen,piridoxin,biotin.....
A samozrejme jem co mi chuti a ja som velky jedac.A snazim sa jest zdravo...
Teraz som nasla na krabicke este toto:10 gulicky obsahuje: 10 g Testosteronpropionat Glob D 30
(HAB,V.5a,Lsg.D3 mit Ethanol 86% (m/m) )
Nadalej uzivam Saw Pallmeto pretoze viem na 100 % ze od Saw Pallmeta mi jednoducho zmizli lupiny a pokozka je pokojnejsia.A uvidim co mi prinesie tento homeopat.pripravok.Je to moj uplne prvy homeopat.pripravok v zivote a dufam,ze mi pomoze.Samozrejme chcem si kupit aj ten zeleny jacmen co tu uz pisala betka.Ak nieco zistis,daj prosim ta vediet....zatial ti pekne dakujem,pekny vecer...