kenjee píše:Ahoj ďakujem za tento príspevok, prosím nenapíšeš mi na cmark@atlas.sk ako sa stravuješ? Chcem sa dať do kopy bol som rád ak by si mi napísala nejaké typy na jedlo. Mám 21 rokov a čo sa týka gastronómie nemám až taký prehľad.
evellina píše:ahooj Betka.....som rada,ze si napisala ako ti pomohol mlady zeleny jacmen praskovy...hned si to idem pozriet na nete,len neviem kde si to mam potom objednat....ak mozes ,porad....ja som v zahranici ,pokusim sa to pozhanat aj tu...
A este ma zaujima,pisala si ze ten jacmen je v prasku,ako ho potom uzivas?....dik a ozvi sa...
tomas píše:Ahoj Betka, som veľmi rád, že sa ti tak super darí. Strava je základ a všetko, čo jeme sa na nás prejaví. Tým pádom máš o starosť menej.
Kenjee, skús začať tou stravou ako písala Betka a tiež konzumuj bio ovocie a bio zeleninu. Keďže už predtým si mal pocit mastnosti, pravidelne si detoxikuj organizmus. Ten pocit je zrejme z nahromadenia toxínov v tele a tie mastné seboroické lupiny sú len vonkajším príznakom toho, čo sa ti odohráva vo vnútri. Vlasy si nemusíš strihať len si ich častejšie umývaj a prevzdušňuj, aby si si do oslabenej pokožky nezaniesol infekciu. Daj potom o sebe vedieť, ako sa ti darí a do akej miery ti pomohli zmena stravy a detoxikácia.
Späť na Ochorenia spojené s vypadávaním vlasov a ochorenia pokožky hlavy
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia