Ahoj,
ja mávam často problémy s vypadávaním vlasov, hlavne na jeseň. Netuším, čím je to spôsobené popravde, či stresom, hormónmi.... Ale málokedy to viem zastaviť. Bola som aj za kožnou, kázala mi počítať počet vlasov, ktoré denne vypadnú. Bolo ich v rozmedzí od 70 do 150....vraj je to ok
ale pre mňa to ok nebolo, lebo som videla ako mi vlasy viac a viac rednú. Tak nakoniec mi predpísala nejakú vodičku- nezabralo vôbec a šampón. Šampón sa mi celkom osvedčil a používam ho aj naďalej. Zároveň som si prečitala množstvo článkov o možných príčinách. Medzi nimi bolo aj to, že korienky môžu byť obalené tukom, preto nedokážu byť plne vyživované a slabnú. Aj pri vypadávaní som si všimla, že mnohé vlasy sú tým tukom obalené. Preto som skúsila také tonikum na vlasy ženšen, goji
a tam som už videla rozdiel. Síce sú z neho vlasy trochu mastné, ale keď ho použiješ po umytí, vlasy to celkom vstrebú. A zároveň som používala aj žihľavovú vodu- zaliata vysušená žihľava horúcou vodou a následne precedená. Ale žeby som videla nejaký účinok, to by som nepovedala
A navyše skús používať aj rôzne balzami a arganový olej. Veľa šťastia s bojom