ParsonBrown píše:šampón vmasírovať do vlasov 3x týždenne alebo každý boží deň?
Keď užívaš aj ostatné zložky synergickej liečby, tak ti stačí šampón používať tie 3 razy za týždeň.
ParsonBrown píše:šampón vmasírovať do vlasov 3x týždenne alebo každý boží deň?
ParsonBrown píše:po vyše pol roku dovoľujem tvrdiť, že: že príčinou vypadávania vlasov bola moja dedičná predispozícia, ktorá viedla k čiastočnému vypadávaniu vlasov hlavne v kútoch, ale aj psychická nepohoda a opakované zápaly v organizme
ParsonBrown píše:zlepšil sa mi spánok, stres nemám alebo len takmer minimálny-mám vynikajúce výsledky krvných testov, padanie vlasov sa minimalizovalo,
ParsonBrown píše: niekedy je to tak, ako na začiatku februára 2012, to je obdobie, keď mi denne po umytí vypadne aj 30 vlasov
ParsonBrown píše:pozorujem, z časti hlavy- "kútov" som si všimol, že v ľavej časti hlavy mám kút menší, ako na pravej....
ParsonBrown píše:bol by som teda rád, ak by sa mi tam pri liečbe šampónom Saw Palmetto plus a Saw palmetto extrat sa vypadávanie vlasov aspoň zastavilo, ak už by nedorástli, by mi nevadilo,
ParsonBrown píše:bol u nás doma na návšteve brat po dosť dlhšom čase, keďže žije v cudzine, preto vidím na ňom každú malú zmenu ...som si aj na ňom všimol, že sa mu v kútoch tiež už tvoria malé kúty, podobne, ako u mňa už z toho dôvodu usudzujem, že to fakt máme obaja dedičné....
ParsonBrown píše:po 6 až 9 mesiacoch tejto kombinovanej liečby- šampon + kapsule si mám dať úplnú prestávku 3 mesiace a potom znova zahájiť rovnakú kúru alebo mám si potom dokúpiť aj laserový biostimulátor?
ParsonBrown píše:A keď tak, tak ktorý? Na tvojej stránke sú v ponuke dva...jeden je drahší, druhý lacnejší, aký je v nich rozdiel? Životnosť?
ParsonBrown píše:dalšie tri fotky sú 2x mokré vlasy a 1x suché vlasy, odborníci odporúčajú pre lepšiu viditeľnosť strát vlasov, respektíve docielených výsledkov zobrazovať aj suché, aj mokré, preto takéto zverejnenie, nebudem sa k môjmu terajšiemu stavu vlasatej časti hlavy vyjadrovať, vyjadrenie nechám na Tomáša alebo na iného člena fóra...
Moja liečba spočívala:
2 tabl. saw palmetto každé ráno
3x až 4x týždeňne umytie vlasov šampónom saw palmetto
3x týždenne večer X5 HAIR LASER
2x denne ráno a večer 5% minoxidil
Dočasne ukončujem liečbu minoxidilom, ostatná liečba - pokračujem dalej bezo zmeny , uvidíme, čo sa bude diať, vlasy mi takmer nepadajú, len tak 5-10 denne maximálne, v kútoch vidím pribúdanie dalších nových vlasov, v priamom svetle v zrkadle aj v prednej línii do čela, kde mi už pred rokmi predtým vypadli aj tie posledné.
Anna Adam píše:Moje trápenie začalo cca pred 2 rokmi v auguste. Z ničoho nič mi začali vypadávať vlasy.
Anna Adam píše:Rednú po celej hlave, hlavne teraz v oblasti za a nad ušami. Dnes som sa pozerala na vlasy v týchto miestach už sa mi objavujú malé miesta kde nie sú vlasy a pokožka je hladká, lesklá.
Anna Adam píše:Na ORL mi dr povedala, že mám atrofické chronické krčné mandle. Nemávam angíny, malo kedy som chorá. ASLO a CRP bolo v poriadku. Aj výtery boli v poriadku. Imuno-alergologička nie je za ich vybratie a ja neviem, či s nimi môže súvisieť to vypadavanie vlasov.
Anna Adam píše:Vlasy padajú aj s tou bielou guličkou pri korienku. Padajú aj krátke, aj dlhé, sú rôznej hrúbky, a padajú aj také čo sú do polovice vlasu tenké a druhá polovica je hrubá. Aj keď nejaký vlas dorastie, tak je tenký, jemný . Rozmýšľam nad antikoncepciou,
Anna Adam píše:Ona to pripisuje hormonom. Mam si to dat doporiadku.
Anna Adam píše:ja som si už zo zúfalstva nasadila HAK. Čo mám robiť?
Anna Adam píše:Ak by to bol stres, tak vlasy by dorastali ci?
Späť na Ochorenia spojené s vypadávaním vlasov a ochorenia pokožky hlavy
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť