Marek_ píše:Tak som si zaobstaral nizoral, čítal som že by to malo pomôcť aj s lupinami, tie sa mi nedávno zase začali robiť, vyzerá to akoby to začalo užívaním minoxidilu/saw palmeta, ale len na prednej časti hlavy, napr aj na kútoch niesu žiadne lupiny, len tak v strede.
Áno Nizoral by sa ti mal postarať o tie lupiny. Niektorým ľuďom sa po 1-2 rokoch užívania minoxidilu začnú tvoriť malé lupiny. Okrem používania Nizoralu si môžeš pokožku hlavy dodatočne hydratovať napríklad balzamom na vlasy.
Marek_ píše:Ešte ma napadla jedna otázočka snáď posledná. Už som si kúpil uhlie aj psyllium, no množstvom je to veľký nepomer, balenie uhlia je len na pár dní, toľko to stačí brať? alebo ako dlho by to tak malo byť ak ide o detoxikáciu pre padanie vlasov?
Dávka a množstvo živočíšneho uhlia závisí od výrobcu. Aj pri uhlí aj pri psylliu dodržiavaj dávkovanie uvedené výrobcom. Každý potrebujeme odlišne dlhú detoxikačnú kúru v závislosti od toho, čo a koľko toho potrebujeme z tela dostať. Skús si dať 30-dňovú kúru a uvidíš ako sa potom budeš cítiť. Teraz po sviatkoch je tých pokušení na mlsanie menej.