nikto mi tu nenapise, chcem iba radu
nezlepsuje sa to , stale mi vypadavaju vlasy po celej hlave, to je jedno na akej strane si do nich v hrabnem prstami, vzdy mi niaky vypadne, dnes rano ked som si ich tak nad umyvadlom len ta troska prehrabal a potriasol hlavou nad umyvadlom, tak tych 50 vlasov v nom ostalo a aj viac, to by som este prezil ale ked som si zmil hlavu vodou, tak mi ostalo vo vani dalsich minimalne 50 vlasov a maximalne 100 , oni mi vlastne vzdy niake vypadnu, staci ze si len prehrabnem rukou vo vlasoch, ja si myslim ze toto uz je vela vlasov, kazdy den tych 150 vlasov urcite vypadne, to od kedy sa mi to zacalo som uz napisal, od kedy robim v tej vyrobe na topanky, cize uz mesiac aj cosi to trva
chceml by som sa spitat ze ci za to nemozu svetla, pretoze ako stojim pri pase tak nad hlavami asi tak 3 metre nam svietia take silne reflektori, ci lampi, ci ako by som to nazval, su dost silne, ze ci by to nemohlo byt aj koli nim kedze mam vlasy take vzdy suche z prace, a su aj ako keby s magnetyzovane, pretoze sa mi nadvihuju ked som nad nimi kefou ktoru sa cesem, je to ako statycka elektrina to urcite poznate
dufam ze som vam dal dobry opis toho ze koli comu by to asi mohlo byt, no a chcem aj povedat ze som tam brigadoval minuly rok a mal som tento isty problem, ze mi zacali vypadat vlasy, to som brigadoval iba dva mesiace a hned ako som prestal tak mi prestali vypadat vlasy, boli v normale ako vzdy, ibaze teraz som uz tam v skusobnej dobe, a vlasy mi zas zacali tak isto vypadat, s tymto tempom by som tam asi naozaj prisiel o vsetky vlasy, lebo sa to ani trosku nezlepsuje, prave naopak, zhorsuje by som povedal
chcem iba poradit prosim pekne, dakujem